Föreningen Enastående Föräldrar i Göteborg

- Välkommen till gemenskap med andra ensamstående föräldrar!

 

Enastående Föräldrar
Såggatan 53
414 67  GÖTEBORG

Epost: info@enastaendeforaldrar.se

Direktkontakt

Ordförande: ordforande@enastaendeforaldrar.se

Kassör: kassor@enastaendeforaldrar.se

Nyhetsbrev januari, februari och mars 2021

Nyhetsbrev januari, februari och mars 2021
28 december, 2020 Angela Hübinette

  • o Astrid Lindgrens Värld – v.27 
  • o Göta Kanal – v.28 
  • o Krokholmen – v.30 
  • o Ursand – v.31 
  • o Sommarlov/Malmö – v.32 
  • o Skidresa sportlovet 2022 

Året 2020 närmar sig sitt slut. Hur skall man sammanfatta detta mycket speciella år? Ett riktigt skit-år(?)! För oss som förening blev det många inställda läger och aktiviteter. Men med facit i hand så kan vi ändå se att vi också lyckades genomföra en hel del. Årets skidresa ställdes in pga snöbrist(!) alltså inte Covid. Sommarens veckoläger till Krokholmen kunde genomföras som vanligt vecka 30, dock inte med det pangväder som vi blivit vana vid. När Danmark stängde gränsen, i höstas, ett par dagar innan den framflyttade resan till The Reef så var vi många som blev besvikna. Vi lyckades till slut få plats på Stenungsbadet istället. Vi har försökt att kompensera med lite fler och annorlunda aktiviteter. Bodyflight visade sig vara väldigt populär! En favorit i repris längre fram kanske? 

Hur ser då lägerplanerna ut för 2021? Jo, för er som inte deltog på medlemsmötet så kan vi tala om att året startar med en skidresa, med snögaranti, till Branäs på februarilovet. Alla som anmält sig har fått plats. Information kommer att skickas ut inom kort. Dessa läger har vi planerat för sommaren: 

Vi har försökt att boka det vi tror kommer att kunna genomföras. Det är oerhört tidskrävande med sena avbokningar och ändringar därav ingen inplanerad Danmarksresa i dagsläget. 

Det som är positivt inför 2021 är att vi har gott om pengar att spendera! Välkomna med förslag på kortläger och aktiviteter! Och snälla – glöm inte att betala medlemsavgiften! (230:- fram till årsmötet i mars då det kan komma att förändras. Pg hittar du nedan). Vi behöver medlemmar för att existera! 

Till sist vill jag bara önska er ett Gott Nytt År! Nu blickar vi framåt. Det viktigaste är såklart att vi och våra nära & kära får vara friska. Var rädda om er därute! 

Klicka här för att komma till nyhetsbrevet 

0 Kommentarer

Lämna ett svar